Organisaties

Aan het platform nemen verschillende organisaties deel. Voor het overige bestaat het platform uit kunstenaars, theologen, kunstdocenten en mensen die betrokken zijn bij kunstactiviteiten in hun eigen kerk.

Organisaties:

ArsProDeo: Website waar kerken, instellingen en andere belangstellenden kunst met een christelijke thematiek, van kunstenaars met een christelijke achergrond, kunnen huren en kopen. www.arsprodeo.nl

Christian Artists: Een overkoepelende organisatie die de belangen behartigt van professionals in de kunsten en hiervoor activiteiten ontwikkelt. Zowel beeldende kunst, als muziek, dans, theater, media etc.

ExpoChArt: Exposities van Christian Art. Zij organiseert exposities rond christelijk thematische kunst.