Expositie Van Letter tot Leven: Nieuws

Impressie van de expositie Van Letter tot Leven
De afwisselende expositie bestaat uit schilderijen, objecten, beelden, video, tekeningen, installaties en textiel. Van harte welkom! Kijk voor het hele programma op de informatiepagina van de expositie. Hieronder een kleine impressie, maar kom vooral zelf kijken! (Foto's: Elsa Waljaard en Grady van den Bosch)

Impressie Opening expositie Van Letter tot Leven
Op vrijdag 26 oktober is de expositie geopend in de Wilhelminakerk. Gastheer Ds. Michiel de Zeeuw presenteerde de sprekers Roel Ottow (voorzitter Platform Kerk & Kunst), Peter Schoon (voorzitter selectiecommissie en directeur Dordts Museum) en Ds. Gerrit de Fijter (Voorzitter Nationale Synode). Dans was er van Martina Tak en muziek van het Streekkwartet. Met de onthulling van het logo van de expositie (ontwerp Roel Ottow) door Ds. Gerrit de Fijter, was de opening een feit. De expositie is te bezoeken t/m 24 november op woensdag t/m zondag van 13.30 - 17.00 uur. (Foto's: Elsa Waljaard)

Klik hier voor een impressie van TV Dordrecht.

Klik hier voor de vlog van Elsa Waljaard

Winnaar van de Wing-Award: Sjaak verboom
Op de selectiedag van 29 september, waarbij de kunstenaars hun werk presenteerden, en er door een jury een selectie werd gemaakt voor de expositie Van Letter tot Leven, is door de kunstenaars de Wing-Award toegekend aan Sjaak Verboom. De Wing-Award is een wisselbeker die door het publiek, de medekunstenaars, wordt toegekend. Sjaak heeft de Wing-Award nu twee keer achter elkaar gewonnen. Deze keer met zijn fotoproject in het terpkerkje in Ginnum.

Selectiedag Van Letter tot Leven: Vlog
Bestuurslid Elsa Waljaard maakte een levendig videoverslag van de selectiedag. Bekijk haar vlog hier: Vlog Selectiedag

Presentatie Affiche
Voorzitter Roel Ottow van Platform Kerk & Kunst, en Ds. Michiel de Zeeuw van de Wilhelminakerk, presenteren trots het affiche van de expositie. Ontworpen door Roel Ottow.

De expositie is mede mogelijk gemaakt door de Vermeulen Brauckman Stichting