Officiële gegevens

Email: info@platformkerkenkunst.nl

website: www.platformkerkenkunst.nl

Doelstelling.
De stichting heeft vanuit een christelijke levensovertuiging o.a. tot doel om
a. kerken en culturele organisaties te helpen bij de opzet en invulling van exposities, de kerkinrichting en het verlenen van opdrachten, zoals het vinden van de juiste kunstenaars;
b. jongeren en anderen de wortels van de kunsten in de eeuwenlange joods-christelijk-humanistische waarden te laten ontdekken;

Hoofdlijnen beleidsplan.
De doelen tracht de stichting te bereiken door:
a. in oneven jaren een symposium te organiseren rondom een bepaald thema op het raakvlak van kerk en kunst;
b. in even jaren een (voorbeeld-)expositie te houden in een kerkelijke (liturgische) ruimte waarin enige christen-kunstenaars in de gelegenheid worden gesteld werk met een bepaald vastgesteld thema te exposeren. Naast de expositie worden er culturele evenementen op het gebied van bijvoorbeeld toneel, film, muziek, zang en dans worden georganiseerd om het thema te ondersteunen.

Samenstelling bestuur.
Dhr. R.R. Ottow, voorzitter
Dhr. A.A.M. Broeckx, vice-voorzitter
Mw. W.H. Wagenaar – van den Berg, secretaris
Dhr. W. Oomkes, penningmeester
Mw. G. van den Bosch, bestuurslid
Dhr. A.A. Fidder, bestuurslid
Dhr. K. Holwerda, bestuurslid
Dhr. L. la Rivière, bestuurslid

Beloningsbeleid.
De leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben slechts recht op vergoeding van de door hen in het kader van hun functie gemaakte kosten.
Er is geen personeel in dienst.

Beleidsplan 2017 - 2020
Jaarverslag 2016